Hamu és Gyémánt - különös emlékezés Cserháti Zsuzsára

Önöknek mi jut eszébe Cserháti Zsuzsáról? Van, aki szerényen lehajtja fejét, van aki zavartan mosolyog, de mindannyiukon átsuhan valami….egy dalfoszlány, egy érzés, egy hangulat, esetleg egy történetecske, amit olvastak vagy hallottak róla…. Szurdi Miklós rendező egy színházi drámába bujtatott zenés emlékezést álmodott meg a csodálatos hangú Fehér Adrienn közreműködésével. Sajnos sok a dráma és kevés a koncert-hű feeling,viszont a legenda élete sem volt zökkenőmentes.

Ennek tudatában készüljünk a megtekintésére! Titokzatos színésznő készülődik koncertjére a színházi öltözőben. Nehéz pálya, nehéz magánélet, de ő tudja, hogy mindig van kiút, csak minden helyzetből tudni kell felállni. Titkok és érzések. A Nő aki színpadra lép és beszél róla!

Fehér Adrienn játékát dicséret illeti, hangja pedig csodálatos. Sajnos az előadás túl sokat akar és szegényes díszletekkel. Jobb alapkoncepció lett volna egy színházi koncert Cserháti dalokkal. Mint tudjuk mindenkinek más a véleménye. Vagyis nem muszáj hallgatni ránk:-) Tény, hogy imádjuk Cserhátit és dalait!

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)