Broadway-i közönségkedvenc az Átriumban – szerelmi négyszög és árulás: Gyilkos Ballada

Kero ezúttal egy broadway-i szerzőpáros, Juliana Nash és Julia Jordan által jegyzett darabot rendez. A Gyilkos Balladában egy szerelmi sokszög bontakozik ki, cseppet sem hétköznapi formában. Adott egy iszákos narrátor, aki a történetet elmeséli, számtalan helyszín és egy több évet felölelő szerelmi történet, amely gyilkosságba torkollik. Izgalmas fordulatokban, szerelemben, szenvedélyben és élő zenében nem lesz hiány.

A Rómeo és Júlia sikere után Muri Enikőt, Kerényi Miklós Mátét és Veréb Tamást a Gyilkos Balladában is láthatják a nézők, hozzájuk csatlakozik Simon Panna, akinek játékával teljessé válik a szerelmi-bűnügyi bonyodalom. „Azért esett erre a darabra a választásunk, mert a magánélet súlyos problémáit feszegeti. Ez egy mindenkit megérintő történet, amelyben a szereplők sorsának alakulása életszerű párhuzamokat mutat mindennapjaink konfliktusaival. Bedarálják-e a szerelmet a hétköznapok? Lehetséges-e, hogy egy nő egyszerre két férfit szeressen? Egyáltalán hogyan szül egy szerelmi négyszög gyilkossági vágyakat? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat majd a produkció” – nyilatkozta a rendező.

A Gyilkos Ballada december 12-én és 13-án, az Átriumban kerül bemutatásra, Barta Viktória koreográfiája, Tassonyi Zsolt zenei vezetése, és Rákay Tamás díszlet-jelmezei segítségével.

Jegyek:
www.jegy.hu/program/gyilkos-ballada-rock-musical-110849?q=gyilkos+ballad...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)