APOSTOL-musical, avagy Nem tudok élni nélküled

Az APOSTOL EGYÜTTES ma is népszerű, és büszkélkedhet azzal, hogy továbbra is hűséges rajongók nagy csoportját tudhatja magáénak. A zenekar legismertebb slágerei újra megelevenednek február 13-án és az azt követő hónapokban a RaM-ArT Színház színpadán egy modern musical keretében. A Somogyi Szilárd rendezte darabban Szabó P. Szilveszter és Siménfalvy Ágota mellett szerepel többek közt Szaszák Zsolt, Gábor Markó, Haraszti Elli, Becz Betti és Pacskó Dorka, illetve Braga Nikita.

Míg Szabó P. Szilveszter és Siménfalvy Ágota már a "befutott" művészek közé tartoznak korosztályukban, a fiatal tehetségek abszolút sztárjelöltek. Szaszák Zsolt, Gábor Markó, Haraszti Elli, Becz Betti és Pacskó Dorka már sikeresek a Madách Színházban és a Sztárban sztár leszek produkcióban. Velük együtt láthatjuk majd Braga Nikitát is, aki az Aréna "Rómeó és Júlia" előadásában mutatkozott be, és a Mozart! musicalben is bizonyított.

Ne felejts el soha szeretni, Élvezd az életet, Kislány vigyázz, Ne bántsd a Tangót, Okosabban kéne élni, Eladó kiadó most a szívem és persze a Nem tudok élni nélküled…

Az Apostol együttes dalain nem fog az idő, így a darab története is a jelenben játszódik, miszerint két fiatal tomboló szerelemre gyullad, egy sok éves kapcsolat újraéled, és olyan üzleti vállalkozás sikere vagy csődje a tét, ahol kísért a múlt - de kérdés, hogy győz-e a jelen? Félreértéseken, vicces helyzeteken, sok- sok nevetésen át száguld a történet két országban, két fővárosban, Londonban és Budapesten.

A hol drámai hangvételű, hol szórakoztató dallamok jól kiegészítik egymást, miközben a csodálatos slágercsokor egyszerre csábít fiatalt és időst, hogy átélhesse a „ma” romantikáját és a „tegnap” nosztalgiáját!

Jegyek: https://ramart.jegy.hu/program/apostol-musical-avagy-nem-tudok-elni-nelk...

Bemutatja: 
Pesti Broadway Alapítvány
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)