Smart Channels néven új terméket indít az SPI

Írta: Ismeretlen

Smart Channels néven indít platformot az SPI. A kizárólag a FilmBox+-on elérhető szolgáltatás olyan digitális streaming csatornákat foglal magában, amelyek a legkülönfélébb ízlések kiszolgálását célozza. Ezzel az innovatív termékkel a FilmBox+-szal együttműködő szolgáltatók több tucat jól összeállított, vadonatúj streaming csatornát kínálnak.

A Smart Channels speciálisan összeállított lejátszási listákat takar, ahol az egyes tartalmak a lineáris csatornákhoz hasonlóan egymás után játszódnak le. Ezek a csatornák teljesen digitálisak és kizárólag a FilmBox+ platformon érhetőek el. A FilmBox+ VOD kínálatán és lineáris csatornáin kívül az előfizetők mostantól olyan Smart Channels csatornákat is streamelhetnek, amelyek műfajspecifikusak, bizonyos speciális tartalmakról, esetleg konkrét színészek vagy rendezők munkásságáról szólnak.

A FilmBox+ eddig 157 intelligens csatornát vezetett be globálisan, valamint az SPI fő piacain, így Európában, az Adria régióban, Bulgáriában, Magyarországon, Romániában és Törökországban – területenként változó csatornakínálata.

A világszerte elérhető Smart Channels olyan műfajspecifikus csatornákból áll, mint a FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary és további vertikális filmcsatornák, amelyek a mozi nagymestereinek klasszikusait vagy az 1940-es és 1950-es évekből származó filmklasszikusokat sugároznak, de a nézők hozzáférhetnek különböző életmód témájú műsorokhoz, köztük például vízi sportoknak vagy harcművészeteknek szentelt tematikus csatornákhoz is.

A Smart Channel kínálatában az éppen sugárzott film melletti információs gombra kattintva a nézők a FilmBox+ menüjébe jutva az elejétől kezdve nézhetik a kiválasztott filmet, ezáltal zökkenőmentes átmenetet teremtve a lineáris és az on-demand nézési élmény között.

A FilmBox+ bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön azonnali hozzáférést biztosít a terjedelmes VOD kínálathoz és az élő csatornákhoz. A FilmBox+ jól összeválogatott kínálatában, a legnagyobb globális forgalmazóktól származó hollywoodi kasszasikerek, nemzetközi független alkotók gyöngyszemei, tévésorozatok, dokumentumfilmek, életmód témájú műsorok és még sok minden más található. A közönség a www.filmbox.com weboldalon keresztül férhet hozzá a szolgáltatáshoz, letöltheti az iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazást, vagy az Apple TV, Android TV, Samsung és LG Smart TV készülékekhez elérhető Smart TV alkalmazáson keresztül streamelheti kedvenc tartalmait.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)