Elton John koncert a Disney+-on!

Írta: Ismeretlen

Elton Johnt a 47 évvel ezelőtti, legendás fellépése a Dodger Stadionban indította el a világhírnév felé. A következő hónapban bezárul a kör, hiszen visszatér a helyszínre, hogy megtiszteljen minket utolsó észak-amerikai koncertjével. Az „Elton John, Farewell Tour: Élőben Los Angelesből” egy egyszeri, globális koncertesemény, amely az első sorból kínálja a Rocketman úttörő varázslatát a rajongóknak a világ minden tájára. Mindezt élőben közvetítve, kizárólag a Disney+-on.

"Számomra igazán különleges lesz érezni a rajongók energiáját, ezúttal nemcsak a Dodger Stadionban, hanem világszerte azoktól is, akik otthonról nézik majd élőben a közvetítést.” – mondta Elton John. „Izgatottan várom, hogy megünnepelhessük ezt a jelentős estét. Remélem, mindenki átérzi majd azt az erőt és örömöt, amit egy olyan ikonikus színpadon való fellépés jelent, mint a Dodger és amit én is éreztem majdnem 50 évvel ezelőtt.”

Az „Elton John, Farewell Tour: Élőben Los Angelesből” a zenetörténet egy vízválasztó estéjének állít emléket, ahogyan az valós időben kibontakozik a Dodger Stadionban. Személyesen több mint 50 000, világszerte pedig számtalan rajongó hallgathatja meg még egyszer az elmúlt 50 év legnagyobb slágereit. A rendkívüli estén több, még be nem jelentett nagynevű művész is fellép, akik a színpadon tisztelegnek a legendás világsztár előtt.

Ez a látványos este a 2023-as, nagy érdeklődéssel várt Disney Original dokumentumfilm, a „Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend” előfutára lesz, amelyet az Oscar®-díjra jelölt R.J. Cutler és David Furnish filmrendező készített. A „Goodbye Yellow Brick Road" mint az Elton Johnról szóló hivatalos film, az elmúlt 50 év eddig nem látott próbafelvételeit és koncertfelvételeit mutatja be, exkluzív személyes archívumokkal és interjúkkal együtt. Az Elton Johnról készült végleges portré az utolsó hónapjait is bemutatja, és visszatekint karrierjének 1970 és 1975 közötti rendkívüli első öt évére, amikor 10 ikonikus albumot adott ki, amelyek közül hét a Billboard listák első helyére került, és globális jelenséggé vált. A filmet fesztiválokon és a mozikban is bemutatják mielőtt a Disney+-on elérhetővé válik.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)