A Diszfória már látható az HBO MAX-on!

Írta: Ismeretlen

Elérhető a Diszfória című, új magyar film az HBO Max-on! Nagy Borús Levente új rendezése Kövesi Zsombor, Kiss Mari, Dióssi Gábor, Szabó Simon és Udvaros Dorottya főszereplésével Magyarország mellett a teljes kelet-közép-európai régióban megtekinthető!

Az apja oldalán szervezett bűnözésben tevékenykedő Bence egy hétvégére felutazik nagyszüleihez Pestre. Látogatásának oka, hogy végső búcsút vegyen demenciával küzdő nagyapjától és hogy amennyire lehet, segítsen nagyanyjának, Magdának az öreg gondozásában. Az ott töltött idő alatt a fiúnak fájdalmas igazságokkal kell szembenéznie családja múltjával kapcsolatban, és az is hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a hétköznapjait övező vér és erőszak még ide is követik őt.

Nagy Borús Levente a Tantrum első filmje után ismét neves színészekkel készített filmet. A Diszfória elérhető az HBO Maxon és látható lesz az HBO-n is. A csatorna kínálatában Magyarországon kívül Csehországban és Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Moldovában, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában, valamint Albániában is megtalálható lesz a kisjátékfilm.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)