The World of HAVASI, különleges zenei válogatás

A világhírű zongorista-zeneszerző nemrég csatlakozott a Universal Music művészei közé: az új együttműködés során megjelenő első lemeze pedig egy válogatás lesz, The World of HAVASI címmel. Ezen az olyan közönségkedvencek, mint a The Road, a The Duel, vagy a Freedom mellett egy új, eddig soha nem hallott dal is szerepel majd.

„Hiszek abban, hogy bármit elérhetünk, ha egy olyan csapattal dolgozunk együtt, akik osztoznak az elképzelésünkben, víziónkban. A zene csodálatos dolog, az én célom pedig mindig is az volt, hogy a közönségemet egy különleges utazásra vihessem. Ennek az együttműködésnek a segítségével pedig ez az utazás izgalmasabb lehet, mint valaha!” – mondta HAVASI az új kiadójával folytatott közös munkáról.

A művészt egyedi stílusa hamar a műfaj legdinamikusabb és legambíciózusabb előadói közé emelte, és olyan ikonikus helyszíneken adott telt házas koncerteket, mint a Sydney-i Operaház, a New York-i Carnegie Hall, a londoni Wembley Arena, vagy a Bécsi Koncertház; a The New York Independent pedig úgy hivatkozott rá, mint „Magyarország legnagyobb zenei exportcikke Bartók óta”.

Élő koncertjein olyan hírességekkel osztozott a színpadon, mint Leona Lewis, Ronan Keating, Lebo M., Sir Karl Jenkins, Youssou N’Dour és Lisa Gerrard. HAVASI előadásmódja és színpadi víziói a világ minden táján lenyűgözik a műfaj kedvelőit: fellépései már-már a rockkoncerteket idézik. Nem egyszerű zongora-előadás: a lenyűgöző, vetített vizuális elemek mellett élő zenekar, énekkórus, vokalisták vagy akrobaták tűnnek fel a show alatt, a zongorista-zeneszerző valódi pedig rocksztárként varázsolja el estéről estére közönségét.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)