Világsztárok, élmények, tapstól hangos Margitsziget: egy felejthetetlen nyár!

A Margitszigeti Szabadtéri Színház sikeres nyári évadot zárt az idén. A siker számokban, élményben és munkalehetőségben is mérhető. A teátrum 2021-ben az eddig megszokottnál is hosszabb – 4 hónapos – évaddal és gazdagabb repertoárral jelentkezett, melyet sikerre vitt. 4 hónap alatt, közel 40 nagyszínpadi előadás hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével, 40 ingyenes gyerek és családi program, irodalmi séták és kiállítások tették izgalmassá Budapest ikonikus helyszínén az idei nyarat.

A teátrum programjaira hozzávetőleg 80 000 néző váltott jegyet, jött el nyitott szívvel és élményekre szomjazva. Több mint 40 nemzetközileg elismert művész, illetve világsztár lépett színpadra a Margitszigeten idén.

Egy kalandor bátor álmával kezdődött a Margitszigeti Szabadtéri Színpad története. Réges-régen egy merész ötlet vált kézzel foghatóvá, mikor megszületett a színházi élet a Margitsziget romantikus környezetében.

„Mi tovább visszük ezt az álmot! Műsorunkat hosszú évek óta jellemzi a nyitottság, a képzelőerő és a sokoldalúság. Színházunk jócskán tartogatott ebben az évadban is felemelő pillanatokat, népszerű dallamokat, küzdelmeket, drámákat és örömöket a színpadon, melyek hozzájárultak a hamisítatlan életérzéshez, mely a Margitszigeti Színházat oly egyedivé és különlegesség teszi.” – áll a Margitszigeti Színház értékelőjében.

Az adventi időszakot megelőzően – már hagyományosan – várható ajándékkártya, kedvezménykártya kibocsátás, mellyel a visszatérő és az új közönségének is szeretne kedvezni a színház. Ezzel egyidőben a jövő évi Highlight-okat, azaz nagyprodukciókat is kihirdeti a teátrum. Természetesen a jövő évre is számtalan új produkcióval, nagy bemutatókkal, régi kedvencekkel, sztárokkal készül a színház, hisz célja minden évben ugyanaz, hogy közönsége feltöltődve, élménnyel gazdagodva lépjen ki a nézőteréről és hazavigyen egy kis darabot a csodából.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)