Vass Veronika ünnepi dalával új értelmet nyer a Karácsony

Az énekesnő csak nemrég tette közzé Paradise című videoklipjét, most pedig karácsony alkalmából ismét egy igazán újszerű, és az ünnephez illően mély mondanivalójú videóval lepi meg rajongóit.

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy egyszerű stílusban íródott, könnyen emészthető dallal van dolgunk, ami a mindenki számára jól ismert karácsonyi felfordulásról szól. A meglepő és elgondolkodtató tartalmon túl itt a zenei stílus is valami más, mint amit Veronikától eddig megszokhattunk: az énekesnő ezúttal nem annyira popos-zongorás zenét gondolt a szövege köré, hanem a divat fonalát is megragadva a mainstream-underground zenei világába illeszkedő dalt készített. A váltás abból is adódik, hogy Veronika ez alkalommal új zeneszerzőkkel dolgozott, noha a dal írója sem az énekesnő számára, sem a zenevilágban nem ismeretlen: Székely Zsoltról van szó, aki korábban a Dethroners nevű zenekarban játszott.

Az izgalmas szerzeményt a hozzá forgatott videoklip újabb jelentésréteggel látja el. A klipben ellentétként feszülnek egymásnak a szegény és gazdag családok ünnepi szokásai: míg előbbiek szűkös körülmények között, de nagy szeretetben és egymásra figyelésben töltik az ünnepeket, addig az utóbbiak teljesen idegenként ülnek a vacsoraasztalhoz és próbálják eltalálni, mit kellene a másiknak ajándékozniuk – hiszen hogy is lehetne ünnepelni úgy, hogy ne kapjon mindenki egy nagy halom fölösleges vackot?

Igazi ünnepi meglepetés Vass Veronika új, karácsonyi klipje, ami amellett, hogy karácsonyi hangulatot varázsol, az ünnepek mélyebb, gondolkodó megélését is elősegíti. Ajánljuk minden karácsonyfa alá!

Értékelés: Nincs Átlag: 1.4 (10 szavazat)