Valódi csúcskategória az iPhone XS

A kapcsolattartás a mindennapi életünk szerves része, amiben minden kétséget kizáróan élen jár az iPhone XS. Ez a kimondottan nagypályás készülék prémium alapanyagokból készült és számos egyedi funkciót tartalmaz, ami gondoskodik róla, hogy az életed valóban jobbá váljon.

Az iPhone XS egyedi kijelzője

Nem lehet minden esetben csak ránézésre dönteni, mivel az is meghatározó, hogy mit mondanak a műszaki adatok egy adott termék képességeiről. Ami az iPhone XS képernyőjét illeti, az egy igazi műremek, amibe a tervezők beletették a modern technológia legjavát.

A finom hangolású, 5,8" Super Retina OLED képernyőt nagy betekintésű szög és élénk szín reprodukció jellemzi. 2436 × 1125 képpontos felbontás és HDR10 támogatás garantálja, hogy a legnagyobb élmény lesz a telefon képernyőjének a figyelése.

Egyedi kamerarendszer az iPhone XS szolgálatában

Manapság, már szinte teljesen felesleges külön fényképezőgépet hordanod magadnál, ugyanis a mobilok tökéletesen alkalmasak ellátni ezt a feladatot. Az iPhone XS esetében ez kimondottan igaz, ugyanis a gyártól az Apple egyik legjobb rendszerét építették be, hogy biztosan elnyerje felhasználók tetszését.

A 12 Mpx felbontású duál kamera, f/1,8, valamint f/2,4 rekeszértéket biztosít a teleobjektívnek. Rendkívül gyors érzékelővel és fokozott optikai képstabilizátorral gondoskodtak arról, hogy még élesebbek legyenek a készített fotók.

Egyedinek számít a Smart HDR funkció, aminek a lényege, hogy egyszerre 4 fotót készít a szerkezet, amiből majd összeállít egyetlen darabot, kiszűrve az esetleges elmozdulásokból adódó hibákat. A Face ID biometrikus rendszer pedig, minden körülmények között nagy pontossággal ismeri fel a használóját és oldja ki a telefont.

További érdekességek

Látható tehát, hogy egy olyan szerkezet született meg az iPhone XS képében, amit nem szabad a polcokon rostokolni hagyni, mert kívánják a használatot. Persze a tervezők is tudják, hogy olykor nehéz körülmények közzé keveredhetsz, így gondoskodtak róla, hogy nagy ellenállással és fokozott vízállóággal rendelkezzen a mobil.

A készülék háza orvosi acél, a front oldali üveg pedig, az egyik legerősebb a márka történelmében. A nagy teljesítményt a négymagos A12 Bionic processzor biztosítja.

Az iPhone XS kiváló befektetés

Csak nyerhetsz azzal, ha egy ilyen kiváló technológiával rendelkező és csúcsminőségű terméket vásárolsz. Ne szalaszd el az alkalmat!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)