Utazásos applikációk nélkül egy lépést sem!

Bőrönd? Megvan. Iratok? Megvannak. Telefontöltő? Alap. Na és az utazásos applikációk? Ha ezen a ponton megtorpantál és elbizonytalanodtál, akkor sürgősen keress egy wifit és ess neki a szükséges szoftverek letöltésének. Sokan, ha azt hallják, hogy utazós applikációk, akkor azonnal a térképek különböző verzióira gondolnak és a navigációs programok tömkelegére. Természetesen egy általad már jól kitapasztalt és megszeretett, megbízható GPS alapú szoftver nélkül semmiképpen se indulj el.

A navigáción túl is van élet

Bár nem egy az egyben kapcsolódik az utazáshoz, mégis megéri néhány időjárással foglalkozó appot is feltelepíteni a telefonodra. A szélerősséget jelző vagy éppen a friss radar képet mutató alternatívákkal egészen pontosan meghatározhatod, hogy milyen meteorológiai környezettel kell szembenézned. Ha az utazásodat történetesen nagyrészt gyalogszerrel vagy biciklivel kívánod abszolválni, akkor komoly jelentősége van annak, hogy az időjárás milyen akadályokat gördít eléd.

A szállás lefoglalása kritikus pont, pláne manapság. Amennyiben kalandos lelkületű vagy, és csak úgy elindulsz a nagyvilágban, akkor jól jöhetnek azok a programok, amiken keresztül szállást tudsz keríteni. Mivel ezekből az appokból annyi van, mint égen a csillag, így a legjobb, ha olyan kivitelt keresel, amiben a felhasználók véleményezhetik az adott szálláshelyet, s ahol nemcsak a hotelek, szállodák szerepelnek, hanem akár a környékbeli kiadó szobák is.

Bárhol is jársz, az eget kémlelni kell….

A csillagok varázslatos táncát nincsen olyan táj, ahol ne lenne öröm figyelni. Ma már számtalan, csillagvizsgáló app elérhető, melyek azon túl, hogy lerántják a leplet az égi képről, azaz megtudhatod épp mit nézel, közelebb is hozzák hozzád az égi tüneményeket. Vagyis az űrutazás a telefonodon keresztül a valóságoddá válhat, s ebben, elnézve az applikációk igényes kivitelét és a minőségi tartalmakat semmiféle túlzás nincsen. Nemcsak földön, vízen és levegőben szedheted a sátorfádat, hanem még az univerzumot is megcélozhatod. A mobilos applikációk így nyújtják át neked a kézzel érinthető szabadságot.
Ha nem tudod, mindezeket a hasznos applikációkat hogyan telepítsd, akkor hogyan.org.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)