Ultimate Show: A kéthangú zseni és a crossover néptánc lovagjai

Műfajokon átívelő produkcióval készül első hazai fellépésére a „kéthangú zseni”, a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló tagjaival, az Urban Verbunkkal. A műsorban pedig felcsendülnek majd Az operaház fantomja musical ismert dallamai is, újragondolt feldolgozásban és látványos koreográfiával.

Marcelito Pomoy egyedülálló tehetség, aki akár egy dalon belül is lenyűgözően vált a mély férfi baritonból, a mezzoszoprán női magasságig. Az America’s Got Talent zsűrijét a Szépség és a Szörnyeteg duettjét egymaga előadva varázsolta el, de számos világslágert tart repertoáron, így például Céline Dion és Andrea Bocelli örökbecsű kettősét, a The Prayer-t is. A filippínó énekes zseni hamarosan a magyar közönséget igyekszik élőben is meghódítani egy vadonatúj, egyedi előadással, az Ultimate Show-val, melyben nemzetközi sztárok is szerepet kapnak.

Az Ultimate Show alaphangulatát a magyar néptánc hagyományainak őserejét akrobatikus elemekkel vegyítő Urban Verbunk adja meg. A csapat az általuk képviselt progresszív, a világon egyedülálló, tánctechnikai bravúrokban bővelkedő néptánc-stílust elegyíti egy mozgalmas és látványos színpadképpel.

Az előadás vendége lesz Petar Markoski hegedűművész, aki generációkon átívelő klasszikus, pop és rock feldolgozásaival lopta be magát a közönség szívébe, legyen szó Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Ed Sheeran dalairól. Szintén az est vendége lesz Elina Nechayeva operaénekesnő, aki Észtországot képviselte a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az Ultimate Show tehát egy crossover zenei forgatag, fantasztikus koreográfiával és képi világgal, melyben felcsendül majd számos ismerős dallam.

Jegyek: https://koncertpromo.jegy.hu/program/the-ultimate-show-with-marcelito-po...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)