Új kulturális helyszín Budapest szívében

Új kulturális tér nyílt Budapest központjában, a Teréz körúton, Soul Stage 1 néven Szakács Barbara alapító vezetésével. A Soul Stage 1 egy olyan találkozási pont a fővárosban, ami színházzal, művészetekkel, önismerettel, kultúrával kapcsolatos programoknak ad otthont. Lakásszínházi előadások várják mindazokat, akik egy új kulturális közösség részévé szeretnének válni.

A Soul Stage 1 projekt célja, hogy minél több előadással, minél aktívabban vegye ki a részét a független színházak és előadások életéből. A közösségi hely támogatja a fiatalokat abban, hogy pályakezdők, szárnyukat bontogató ifjú művészek számára teret és lehetőséget biztosít a bemutatkozásra. Ezért a Soul Stage 1 Lakásszínház mentorprogramot is hirdet, melynek keretében ingyenesen nyújt termet próbákhoz, helyet ad előadásoknak, valamint segít a közönségszervezésben is.

A Soul Stage egy olyan közösségi hely, ahol a közös gondolkodással, a kulturális élmények együttes átélésével segít abban, hogy jobban kapcsolódjunk egymáshoz, így egy aktív-cselekvő közösség tagjai legyünk, és egy harmonikusabb életet éljünk. A Teréz körúti lakásszínház ajtaja minden kultúrára éhes ember előtt nyitva áll.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)