Total Dance Cabrio – a 90-es és 2000-es évek legjobb slágerei élőben a Budapest Parkban

Ébredjünk fel újra június 15-én az érzékekben zakatoló érzelmekre és a végtelen szabadság kavargására a Total Dance Cabrio fedélzetén! Ha a nyár tombol, a Budapest Park pedig élettel teli vibrál, ott a helyünk a közönség soraiban! Utazzunk vissza a múltba, egy időutazásba, melynek minden pillanata emlékezetes lesz. Nemzetközi line up: Dr. Alban, Magic Affair, Ice MC, Master Blaster, Groove Coverage és Alice DJ.

Vár ránk egy csillagós éjszaka, ahol a múlt dicsősége és a jelen lendülete találkozik. A 90-es évek ikonjai tárják elénk karizmatikus előadásaikat, megidézve azokat a pillanatokat, amik szívünkben örökre élni fognak. Dr. Alban, aki a közönséget tombolásra, bulizásra és a szerelemre buzdítja, a Magic Affair, akik a szenvedély és az extázis hajnalán keltik életre a zenét, és az Ice MC, aki lendületes ritmusával uralja a táncparkettet.

De ez még csak a kezdet! A 2000-es évek ugyanúgy visszhangzanak a múltból, a Groove Coverage, a Master Blaster és az Alice DJ révén, akik újra meg újra feltámasztják a bulik lelkét és pörgését, miközben a színpadon mindenki együtt tombol, örül és énekel.

De vajon mi a helyzet a hazai színekkel? Nos, itt sem fogunk csalódni! Az Animal Cannibals, Kerozin, Happy Gang, Sterbinszky, Erős vs. Spigiboy, Peat Jr. és Revolution mind megjelennek, hogy bebizonyítsák a magyar zenei színtér is széles és színvonalas. Velük együtt ünnepelhetjük a múlt szépségeit és a jelen lendületét.

De ki lehetne a műsorvezető ezen a felejthetetlen éjszakán, ha nem más, mint DJ André, aki képes összekovácsolni a különböző évtizedek zenéit és hangulatát, hogy egy olyan show-t teremtsen, amit soha nem felejtesz el.

Szabadítsuk ki magunkat a hétköznapok kötelékéből és csatlakozzunk a bulizókhoz a Total Dance Cabrio fedélzetén, ahol a múlt és a jelen találkozik, hogy együtt ünnepeljük a zene örökérvényű erejét és a bulik feledhetetlen hangulatát!

Jegyek:
https://oneticket.hu/events/total-dance-cabrio-2024-06-15?utm_source=tdf...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)