Teltházas közönség fogadta Peter Srámeket, bemutatta új dalát is

Közel 2000 fős, pótszékes teltház előtt – beleértve a rajongókat, a zenei és filmes szakma krémjét - adhatta elő a néhai Zámbó Jimmy, illetve a méltán híres, A Király című sorozatból jól ismert, saját dalait. Peter számára különösen kedves a „Ne vigyázz rám” című, új felvétel, amely a Budapesti Kongresszusi Központ színpadán hangzott el először és vastaps kísérte.

„Hova is mész, mondd mit remélsz? - A haverok szóltak rám: biztos leégsz, mert nem úgy beszélsz, mint a határ túl oldalán. Mondjatok bármit, csak a zene mi számít, indulok, ég veletek, még az is könnyen meglehet, hogy egyszerre két helyen is otthon leszek” – így szólnak a „Ne vigyázz rám” induló sorai, amelyek Peter történetét a reménytelennek tűnő kezdetektől mutatják be.

Ám minden korábbi hitetlenkedőre rákontráz az, amelyet az előadó véghez vitt a BKK rivaldafényében. Nem elég, hogy 2 órán keresztül, tiszta énekkel kápráztatta el a közönséget és óriási tömeg előtt adta át magát a zenének Peter, de együtt duettezett Delhusa Gjonnal, néhai Zámbó Jimmyvel – köszönhetően a mai színpadi technikának köszönhetően, sőt egy-egy videóüzenettel, Janza Katától, Fenyő Miklóstól, és a Korda-Balázs házaspártól is biztatást kapott a koncert elején.

Az eseményt egy aranylemez átadás koronázta meg az egyébként már Fonogram-díjat is magának tudható Peter számára. Akik lemaradtak a koncertről, legkésőbb március elején egy videóklip erejéig átélhetik a műsor hangulatát, hiszen a vadiúj „Ne vigyázz rám”-hoz forog egy klip is.

A dal meghallgatható itt: https://magneoton.lnk.to/PS_Nevigyazzram

Fotó: Schumi Csaba

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)