Szívmelengető nosztalgia és kivételes hangzás: Peter Šrámek koncert a Budapesti Kongresszusi Központban

Lélegzetelállító élmény vár minden zenekedvelőt és nosztalgia rajongót 2024. február 11-én a Budapesti Kongresszusi Központban, ahol a szlovák származású előadóművész, Peter Šrámek, egyedülálló élő zenekari kísérettel érkezik. A fiatalember lenyűgöző énekhangja és páratlan stílusa szinte a '80-'90-es évek nosztalgikus időszakát idézi meg, belehelyezve a hallgatót a magyar retro-pop klasszikusainak varázslatos világába.

Az RTL „A Király” sorozatában való megjelenése révén Peter Šrámek nemcsak énekhangjával, de saját dalain keresztül is megidézi Zámbó Jimmy emlékét. A Fonogram-díj által elismert művész most egy különleges koncerttel lepi meg a magyar közönséget, ahol a „A Király” című filmzenei albumát élő zenekarral adja elő. Az esemény sztárvendége lesz Delhusa Gjon, aki szintén a színpadra lép.

A koncert igazi különlegessége egy Zámbó Jimmy dalokból összeállított zenei blokk, amit az eredeti Jimmy Band tagjai kísérnek, Jankai Béla vezetésével. A vizuális élményt pedig Zoltán Erika táncosai és egyedi látványvilág teszik emlékezetessé.

Peter Šrámek a koncerten egy különleges dalpremierrel is készül, melyet csak az eseményen lehet hallani. Ez a nagykoncert számára hatalmas mérföldkő, egy újabb álom, amely Magyarországon nívós helyszínen valósul meg.

Az estet tovább fokozza a tehetséges csapat, amelynek zenei rendezője és hangszerelője Csicsák Norbert (Noresz), a fény és látványtervező Zacher János (Jandy), valamint a grafikus Szemán István. A hangmérnöki feladatokat Gyulai Zsolt látja el, míg a monitor keverést Harsányi Kovács Zsolt végzi. A zenekarban olyan kiváló zenészek szerepelnek, mint Vörös Áron a dobokon, Schneider Szilveszter a perzsa ütőszerekkel, Zsiborás Márton a basszusgitáron, Endrei Balázs a gitáron, Csicsák Norbert a billentyűzeten, valamint Borsos Attila a szaxofonon. A vokálokat Gaál Zsófia és Gere Orsolya szolgáltatják.
Az est koreográfiájáért Rosenberg Norbert (Herbie) felel, aki a táncosokat is irányítja: Haddad Lora, Kátai Zoé, Kecskés Timea, Szécsi Fruzsi, Hrepka Zsolt és Rosenberg Norbert saját maga. A gyerekkórus a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából érkezik Varga Dávid vezetésével.

Vétek lenne kihagyni ezt a felejthetetlen estét, ahol a múlt és a jelen találkozik, és Peter Šrámek egyedi előadásában életre kelnek a fantasztikus dalok!

Jegyek: www.jegy.hu/program/peter-sramek-elo-nagykoncert-152680/1043426

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)