A Stefánia Palota ad otthont a Kamilka & Pesti Sikk jubileumi showjának!

Idén 10 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában. Kiss Kamilka és Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez, mindezt 100%-ban magyar nyelvenn. A formáció a kerek évfordulót méltó módon ünnepli meg, hiszen május 26-án, pénteken a Black Diamond Big Banddel kiegészülve lépnek fel a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ színháztermében.

A repertoárt illetően annyit már tudhatunk, hogy a produkció „Pesti Sikk”, valamint a „Szupernő” lemezein megjelent saját dalai mellett az 1930-as évek olyan nagysikerű swing, latin feldolgozásai is helyet kapnak, mint a “New York, New York”, a “Mambo Italiano”, a “L-O-V-E”, vagy éppen a “Quizas, Quizas”. A rendhagyó alkalom zenei élményét három csodálatos vokalista is emeli tovább, valamint profi táncosok mutatják meg, hogy bizony napjainkban is nagy lendületet adhat ez a stílus.

És itt még mindig nem ér véget az összművészeti kavalkád, hiszen Ágoston Stefánia jövőre 20 éves divatmárkája, a TiCCi Rockabilly Clothing lenyűgöző bemutatójára is sor kerül, továbbá a tokaji Benkő Borház inspiráló borai szállítják le a swing éra ízeit.

A koncertre jegyek már kaphatók a jegymester hálózatában, valamint a helyszínen a jegypénztárban. A beugrók elővételben május elsejéig 5900 HUF-ért, azt követően pedig 6900 forintos áron válthatóak meg.

Jegyek: https://jegymester.hu/production/10081037/stefania-palota-honved-kultura...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)