Rúzsa Magdi koncerttel indul a Budapest Park júliusi hónapja

A telt házas Aréna-beli koncertek után Rúzsa Magdi Artisjus-, Máté Péter-, kétszeres Fonogram- és négyszeres Petőfi zenei díjas énekesnő július 1-jén ad szabadtéri koncertet a Budapest Parkban, ahol az Ég és föld, Aduász, Karma vagy Domine dalok biztosan hallhatóak lesznek. Előzenekarként pedig az erdélyi 4S Street indie-pop-rock együttes lép majd fel

A 4S Street egy 2018-ban alakult, erdélyi magyar, indie-pop-rock együttes rendszeresen hallható az erdélyi és magyarországi rádiókban, emellett az Egyszer fenn, a Nézz most rám, illetve a Könnyedén lepereg című dalok a Petőfi Rádió lejátszási listáira is felkerültek.

Rúzsa Magdi énekesi pályája 2006 óta igen sikeres Többszörös arany és platina lemezes előadó, valamint díjak és elismerések büszke tulajdonosa is. Legutóbb, 2020 februárjában harmadszor adott dupla telt házas koncertet a Budapest Arénában.

Az énekesnőt kedvelők biztosan nem fognak csalódni a mostani koncertjében sem, akik pedig most ismerkednek meg Magdi zenei világával, nos ők is élvezni fogják a nyár egyik legjobb zenei eseményét!

Jegyinfó: www.budapestpark.hu/events/ruzsa-magdi-20220701#select-tickets

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)