Romazenére hangolták Bruno Mars slágerét

Kedveljük a világslágereket. De csak a legprofibb, első osztályú előadásban. Ehhez most érkezett meg az eszméletlen partizene! Az X-faktor győztese Oláh Gergő, a világ egyik legjobb jazzgitárosával, Balogh Rolanddal és fékezhetetlen társaival egyszerre hozza el New Orleans patinás hangulatát, a legjobb slágereket és a legeredetibb roma népzene tiszta dallamait. Itt a zenekar első coverje és klippremierje: Uptown Funk! Mai, vidám, sokszínű és őszinte. Varázslós buli világslágerekkel, etnozenével: ez a Roma Soul!

Jó roma zenét hallottunk már persze, de olyan ritkán történik, hogy külön-külön már nevet szerzett, sikeres, sokoldalú virtuózok állnak össze egy különleges, modern bandában. A könnyűzenét és a cigány zenei örökséget teljesen újragondoló Roma Soul bemutatkozó koncertjét idén áprilisban a SopronFesten adta, óriási sikerrel. De ez még csak az út legeleje! A gyors népszerűség titka az lehet, hogy az X-faktor győztes Oláh Gergő vezette igényes és fesztiválokon hamarosan feltűnő, meglepő repertoárt felvonultató zenekar a legnépszerűbb slágereket adja elő autentikus roma hangszerelésben.

Queen, Bruno Mars, AC/DC, a Modern Talking és a Boney M. dalai, valamint a leginkább kedvelt magyar bulislágerek, örök klasszikusok a korábban még soha nem hallott professzionális zenei feldolgozással, meghökkentően szórakoztató átértelmezésével. Ez Oláh Gergőék védjegye!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)