Reptéri poggyászgondok? Válasszuk a megfelelő bőröndöt!

A reptéren nem nézik jó szemmel azt, ha valakinek akár egy centire is kilóg a poggyásza a mérő ketrecből, így a Wizzair poggyász 40 X 30 X 20 cm-ig terjedő skáláját is érdemes komolyan vennie annak, aki ezzel a repülőtársasággal szeretne olcsón utazni, lehetőleg a felesleges poggyász-költség nélkül. Lássuk, milyen táskák (Cabinzero, Travelite) lesznek a szezon legkedveltebb darabjai a Wizzair járatain!

Cabinzero

Nem is lehetne mással kezdeni talán a listát, hiszen a Cabinzero kifejezetten a repülők csomagterébe felvihető hátizsákokat gyárt. Azért szeretik sokan ezeket a vékony, de mégis erős és vízálló poliészterből készült nagy kapacitású táskákat, mert a cég vezetője, Neil Varden (vagyis Leo), egy örök utazó segítségével sikerült megalkotni azt, amire a turistáknak szüksége van: egy vízálló, nagy teherbírású, szakadásmentes, kényelmes és biztonságos hátizsákot, amely még meg is felel a Wizzair poggyász 40 X 30 X 20 cm-ig terjedő szabványának.

Ez a modell 39 x 29,5 x 20 cm-es, OKOBAN csomagkövető rendszerrel van felszerelve és a hatalmas, 28 literes űrtartalma miatt rengetegen választják ezt a szép navy kék hátizsákot.

A 39 x 29,5 x 20 cm-es méretű, 28 literes Cabinzero táska szintén tökéletes választás azoknak, akik nagy természetjárók, hiszen a khaki terepszínű minta igen kedvező egy-egy erdei túra alkalmával, hogy könnyebb legyen meglesni az élővilágot annak megzavarása nélkül.

Travelite

Ez a Travelite táska gyakorlatilag a teljes ellentéte a Cabinzero koncepciónak, hiszen itt több kisebb fakkban található rengeteg apró zseb, tartó, hálós zseb vagy akár külön telefontartó is, hogy rendszerezetten tudjuk elpakolni a kisebb-nagyobb holmikat. Nyilván ez a típusú táska nem lenne elég egy 10 napos utazásra, viszont 2-5 napra elegendő lehet, ha ügyesen tudunk pakolni, s igyekszünk kihasználni minden apró helyet. Ez a poliészter anyagból készült 38 x 28 x 19 cm-es, 19 literes űrtartalmú Travelite táska alkalmas a Wizzair poggyász 40 X 30 X 20 cm-ig megengedett korlátozásainak, így aki az optimális, fakkos-pakolós rendszert kedveli, biztosan elégedett lesz ezzel a minőségi modellel.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)