Péter Szabó Szilvia legújabb klipjében mesés tájakra repít

A NOX énekeseként közismertté vált Szilvi másfél éves munka után egy lendületes, nyári dallal tér vissza. Az Egyszer még egy, az énekesnőtől már megszokott minőségi folk-pop nóta, amelyhez egy színes, mesevilágba illő videóklip is készült.

A természet szó szerint magába ölelte az énekesnőt, így kölcsönözve még természetesebb, bensőségesebb és meghittebb hangulatot a klipnek. A varázslatos helyszínek mellett a történet is csodával határos: a piros köpenybe bújt Szilviát két színes lepke vezeti át a zöld tájakon, majd a klip végén az énekesnő maga is több ezer pillangóvá változik. Az „Egyszer még...” egy pozitív, az élet csodáiról szóló dal, amelyet egész nyáron hallgatni fogunk.

Az új nóta megjelenése után sem áll meg a 2016-os Nagy Duett győztes énekesnőjének élete: Szilvia nagyban készül az augusztus 27-i Barba Negra trackes fellépésére, ahol többek között az „Egyszer még...” is felcsendül élőben. A koncert még számos meglepetést tartogat a közönségnek, hiszen egy vadonatúj szerzemény is ott lesz először hallható!

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)