Óperencián túlról hozza a főhősöket Feke Pál legújabb produkciója

Magyarországon először, a káprázatos színpadon, egy varázslatos koncertshow keretében, sztárművészek tolmácsolásában csendülnek fel a legkedveltebb mesefilmek és mesemusicalok slágerei. Feke Pál legújabb előadássorozata, az Óperencián Túl, 2024 júniusától debütál a budapesti Uránia színpadán, hogy aztán a 2024-es tél folyamán országos turnéra induljon.

21. századi koncertélményt hoz Budapestre Feke Pál legújabb színpadi produkciója, az Óperencián Túl, amelyben majd 20 mese és musical, többek között a Jégvarázs, az Oroszlánkirály, az Aladdin, a Tarzan, A Padlás, A szépség és a szörnyeteg, a Madagaszkár a Süsü a sárkány, vagy éppen a Doktor Bubó és még számos mese legismertebb slágerei csendülnek fel. A dalokat hazánk sztárszínészei- és énekesei, Gubik Petra, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Csonka András, Veréb Tamás és a rendező-producer, Feke Pál adják elő élő zenekarral, olyan vizuális látványvilág kíséretében, amit eddig csak a világ vezető koncertszínpadain láthattak a gyermekeknek szóló produkciók nézői.

"A világ nagyvárosaiban ismert és megszokott, hogy a legkisebbeket is a legmagasabb színvonalon szórakoztatják. Ezt most az Óperencián Túl produkcióval Magyarországon mi is megvalósítjuk. A művészek elegáns ruhákban lépnek színpadra, miközben a hatalmas ledfalon varázslatos mesebeli animációkat láthatnak a nézők. Egyedülálló látványvilágú koncertshow-val készülünk". - mondta Feke Pál, az Operencián Túl koncert rendező-producere.

Az Óperencián Túl az egész családnak szól, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy a szórakoztató produkció kiszakítsa a mai digitális- és online világ sokszor nem valódi értékeket közvetítő jelenéből a kisebbeket és utat mutasson nekik a színház és az értékes színpadi darabok csodálatos világa felé.

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/operencian-tul-mese-musical-koncert-bud...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)