Nyárindító retro party – Total Dance Cabrio a Budapest Parkban

A hazai fellépők és világsztárok (Cascada, Groove Coverage, Haddaway, Real McCoy és Brooklyn Bounce) koncertjével június 17-én a Budapest Parkba a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágerei térnek vissza. Őrületes zenei időutazásnak nézünk elébe és a koncertek mellett ismert DJ-k, házigazda DJ Andre, szettjei emelik majd a feledhetetlen nyáresti élményt. Profi táncosok, egyedi show elemek, jéghideg italok és a garantált Cabrio hangulat! Aki kimarad az lemarad!

Cascada
A debütáló slágerükkel, az Everytime We Touch-al világhírnevet szereztek. Ezt követte egy több platinalemez, azonos című album, amely nyolc kislemezt produkált, köztük a rendkívül népszerű Miracle című számot. Most visszatértek új dalukkal, a One Last Dance-el – a Trans X-szel együttműködésben, az 1983-as Living on Video új verziójával. Ez egy óda az elmúlt évekhez, ami izgalmas lesz minden rajongónak, akik ezt a korszakot szerették.

Groove Coverage
A formáció feldolgozásokkal lett híres és a német, illetve osztrák klubturné után hozzánk érkeznek, valamint Prágába. Ezt követően meg Tallinban lépnek fel.

Haddaway
A What Is Love? a házibulik állandó szereplője és most élőben is tombolhatunk a világhírű dance himnuszra. A spanyol származású eurodance sztár jelenleg turnézik és az osztrák Kitzbühelben, illetve a németországi Kölnben él.

Real McCoy
A német producer-projekt már új vokalistákkal turnézik, viszont ettől még ugyanolyan jó az Another Night, Automatic Lover, Run Away vagy a Love and Devotion c. dalok hangzása.

Brooklyn Bounce
A house- és trance-együttest Matthias Menck (Double M.) és Dennis Bohn (Bonebreaker) producerpáros hozta létre még 1996-ban. A DJ-k nem vesznek részt az élő fellépéseken, ugyanakkor a Progressive Attack, Get Ready To Bounce slágereknek megvan a különleges varázsuk, sőt nemrégiben jelent meg a Paffendorf-fal közös Rave Hard single is. Egy biztos az élő fellépésen igazi trance-őrület várható.

Végezetül a hazai élvonal képviselői:

V-tech
Happy Gang
Krisz Rudolf
Sterbinszky
Náksi
Erős vs Spigiboy
Peat Jr.
Dj André
Spy the Ghost
Juhász Laci
Dj Nash
Dj Revolution
Dj Thomas

Jegyek: https://totaljegy.hu/esemeny/tdf-cabrio-2023/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)