NOVA ROCK 2019 – jubileumi nyári buli a sógoroknál

Még nem késő jegyet váltani az év egyik legnagyobb bulija! A jubileumi 15. NOVA ROCK fesztiválon – június 13-16 – ismét tiszteletüket teszik a zenei világ nagyágyúi, hogy néhány napra alaposan felkavarják az osztrák–magyar határvidék (Nickelsdorf) nyugalmát. Több színpad, silent disco és reméljük ragyogó napsütés vár a fesztiválozókra.

A nemsokára új albummal jelentkező iowai nu metal zenekar, a Slipknot vezeti a Headlinerek listáját, olyan együttesekkel kiegészítve, mint az évtizedek óta aktív angol banda, a The Cure, a veterán NOVA ROCK-osnak számító, düsseldorfi Die Toten Hosen, és a berlini punk együttes, a Die Ärtzte. Továbbra is elérhetőek Festival Pass-ok és Caravan 3 jegyek a 2019-es NOVA ROCK fesztiválra, amely idén elképesztően erős, 15 éves jubileumi felhozatallal és megannyi érdekes eseménnyel várja a zenerajongókat Nickelsdorfban, Hegyeshalom mellett.

A teljesség igénye nélkül jöjjön pár név a fesztivál további sztárfellépői közül: Amon Amarth, Pussy Riot, Lamb Of God, Sum41, Powerwolf, Sabaton, Luciano, Ferris MC, Slayer, Behemoth, Starset, Dropkick Murhpys, In Flames, Papa Roach, Children of Bodom, Rob Zombie, Slash Feat, Within Temtation.

A fesztivál a hagyományos zenei felhozatal mellett többféle szórakozási lehetősséggel is várja a bulizókat: Silent Disco, óriási kemping, különös tekintettel a női fesztiválozókra. Mindezek mellett az osztrák vasúttársaság Nova Rock Train-el is készül. A fentiekből is látszik, hogy ez a fesztivál nemcsak a zenéről fog szólni, mindenki megtalálja a kedvenc szórakozási lehetőségét.

Bővebb infó a fellépőkről itt: https://www.novarock.at/en/lineup
Jegyvásárlás: https://www.novarock.at/tickets/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)