Mesebeli élmények a Matild Palotában

Az élet mesebeli és romantikus pillanatait illik megünnepelni. Ilyen minden évben a Valentin-nap is, amire tudatosan is készülhetünk, hiszen a hétköznapok rohanásában nem mindig jut minőségi idő egymásra. A Matild Palotában a romantika ünnepén idén minden hölgy igazi hercegnőnek érezheti magát, hiszen egy igazi palotában tölthetik az estét lovagjukkal. A The Duchess titokzatos luxusbárban pedig ínycsiklandó koktélok mellett lehet nézni majd a csillagos eget.

Koccintás a szerelemre a csillagok fényénél

Az estét Budapest egyik legszebb kilátásával rendelkező rooftop bárjában tehetik teljessé a párok, ahol a pezsgőspoharakat a szerelem örökkévalóságára lehet a magasba emelni. A The Duchess titkos italkönyvtára különlegességgel is készül erre az estére, hiszen a látogatók a kifejezetten erre az alkalomra készült Amore és Giostra koktélokat is választhatják, melyek az örökkévalóság esszenciáját hordozzák magukban.

Érdemes tehát a belváros felé venni az irányt egész évben, hiszen minden adott egy tündérmeséhez és a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” csodálatos kalandhoz!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)