A második Plaza Premium Lounge nyílik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Másfél hónap alatt a második váróját nyitja meg a Plaza Premium Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, amellyel összesen kilencre nőtt a prémium szolgáltatásokat kínáló várók száma a budapesti repülőtéren. Az új, 200 négyzetméteres létesítményből kivételes kilátás nyílik a futópályákra, valamint zuhanyzási lehetőséget is kínál az utasoknak, zónákra osztott területén 65 kényelmes kanapét és széket kínál, illetve külön könyvtár szekcióval és zuhanyzóval is rendelkezik.

A váróban a szolgáltatások széles skálája lesz elérhető, és a Plaza Premium Lounge a jelenleg a világ számos várójában felszolgált népszerű ételkínálata mellett jellegzetes magyar ételeket is kínál majd.

A Plaza Premium Lounge öt egymást követő évben nyerte el a világ legjobb független repülőtéri várójának járó Skytrax-díjat, és globálisan világszínvonalú szolgáltatásokat nyújt az utazóknak. Az új létesítmény része a csoport európai stratégiai terjeszkedésének és globális hálózatának, amely 30 ország 70 nemzetközi repülőterén több mint 250 helyszínt foglal magában.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)