Mága Zoltán adventi koncertje az Operettszínházban

Szív-, és lélekmelengető koncertet ad Mága Zoltán sztárvendégeivel Advent második vasárnapján, december 7-én 19 órától a Budapesti Operettszínházban. A koncerten színpadra lép Zsédenyi Adrienn, Fischl Mónika, Tolvai Renáta, Mága Jennifer, Kökény Attila és Kerényi Miklós Máté, közreműködik a Primarius Szimfonikus Zenekar, és a Budapest Táncművészeti Stúdió Bogdán Péter koreográfus vezetésével. A gálaest rendezője Kerényi Miklós Gábor-KERO.

Mága Zoltán, a Szeretet hegedűse egy családiasabb hangulatú, szeretetteljes estére várja közönségét a Budapesti Operettszínházba, hogy még karácsony előtt megajándékozza és megörvendeztesse a zeneszerető hallgatóságát. Advent második vasárnapján a Prima Primissima-díjas hegedűművész számos karácsonyi klasszikus zeneművel, világhírű zeneszerzők művein keresztül melegíti fel a szíveket, hogy szeretetben és békében várja mindenki a karácsonyt. A hegedűvirtuóz megszakítva 100 állomásos világkörüli koncertsorozatát, a Budapesti Operettszínházban, ahonnan tavasszal indította útjára Hegedűvel a világ körül című missziósorozatát, ízelítőt ad a 2015. január elsején tartandó Budapesti Újévi Koncertjének hangulatából is. A hegedűvirtuóz New Yorkban, a Carnegie Hallban, Los Angelesben, Torontóban, Szöulban és Bécsben, valamint Erdélyben és Felvidéken is nagy sikerrel hirdette a magyar zenei kultúrát gálaműsorai alkalmával. A hegedűművész varázslatos koncertjeit felidézve a napokban készítette el a Pesti Vigadóban Amerika legnagyobb közszolgálati televízió-társasága a Public Broadcasting Service (PBS) számára, Zoltán Mága: From Budapest with Love című önálló show-műsorát, amelyet jövő tavasszal a csatorna több mint 110 millió nézője és 38 millió internetes követője láthat majd a tengerentúlon.

A hegedűművész folytatva a már hosszú évek óta zajló karitatív tevékenységét, tekintettel a karácsony közeledtére a bevétel egy részéből, többek között a Heim Pál Gyermekkórházban fekvő beteg gyermekek gyógykezelésére ajánlja fel.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)