Különleges Mandoki Soulmates dokumentumfilm

A Mandoki Soulmates zenekar 30 éves zenei pályafutásának méltó megünnepléseként elkészült egy rendkívüli dokumentumfilm, mely betekintést nyújt zenéjük lenyűgöző világába. A film lehetőséget kínál a közönségnek és rajongóknak, hogy közelebbről megismerjék a csapat munkásságát, alkotásait, sikereit, valamint az ezekhez vezető utat. A személyes vallomások mellett a film tartalmaz soha nem látott felvételeket és kulisszatitkokat is, bemutatva a közös főzéseket, ínyenc éttermi élményeket, valamint a zenekar próbáinak egyedi hangulatát, mely egyszerre meghitt és szórakoztató.

A dokumentumfilm rávilágít arra a tehetségre, kitartásra, szorgalomra és elkötelezettségre, amelyek lehetővé tették a Mandoki Soulmates számára, hogy különleges helyet foglaljanak el a zene világában. Leslie Mandoki, a zenekar alapítója és vezetője elmondta: "Ez a film olyan, mintha egy szeretett gyermek lenne, amely minden hanggal, akkorddal és pillanattal a szívünkből született. Szeretnénk ezt a különleges utazást megosztani a közönséggel, hogy együtt ünnepelhessük ezt a mérföldkövet."

A Mandoki Soulmates, nemcsak egy kiváló világsztárokból álló zenekar, hanem egy életérzés, ahol a művészet és a zene egymást karöltve páratlan élményt kínál
több mint 30 éve minden rajongóknak. A banda hídépítő szerepet tölt be szerte a világon, koncertjeiken nem a látványelemek határozzák meg a hangulatot, hanem a
magával ragadó zene, a kiváló művészek, a pozitív energiák és a lelkes közönség. A Mandoki Soulmates tagjai között olyan ikonok találhatóak, akik a progresszív rock és a fusion jazz terén alkottak maradandót, és akik összesen 35 Grammy-díjjal büszkélkednek, köztük: Leslie Mandoki, Al Di Meola, Mike Stern, Bobby Kimball, Bill Evans, Randy Brecker, Nick Van Eede, Chris Thompson, Cory Henry, Till Brönner, Richard Bona …..Leslie Mandoki, a Mandoki Soulmates alapítója és vezetője, mindig is a lázadó progresszív jazz-rock és az örök fiatalság szellemiségének megtestesítője.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)