Különleges emlékkoncert Tina Turner tiszteletére

Magyarországon, az Erkel Színházban 2023. november 5-én emlékkoncertet tartanak Tina Turner tiszteletére. A budapesti rendezvényen Tóth Andi, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Fehér Adrienn, Freddie, Veréb Tamás és Erox adják majd elő a „Rocknagyi” legismertebb dalait.

Tina Turner híres dalai között találhatjuk a Private Dancer-t, a Proud Mary-t, és természetesen a Simply the Best-et is, amit sokan csak úgy ismernek, mint a "The Best". Nem csak angol nyelvű dalokban volt sikeres, hiszen az Eros Ramazzottival közösen énekelt Cose Della Vita című olasz dal is világhírű lett. Olyan nagy hatással volt a zenei világra, hogy a londoni West Enden saját show-t is kapott musical formájában, amely jelenleg is műsoron van. Turner művészete és dalai azonban továbbra is szívünkben élnek.

Tina Turner mögött elképesztő vokalisták erősítették a dalokat. Ez most sem lesz másképp az Erkel Színházban két hölgy, és egy úr fogja képviselni a vokál szerepét, aki már biztosan jelen lesz, az Csakmag Vivien énekes, dalszerző, és énektanár. Frontembere egy populáris és egy rock - metal zenekarnak is, de fellép több nagyobb produkció vokalistájaként, többek között Oláh Ibolya mögött.

A rendezvényen olyan neves előadók lépnek fel, mint Tóth Andi, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Freddie, Veréb Tamás és Erox Martini.

Jegyek: https://www.jegy.hu/program/koncert-tina-turner-emlekere-149668/1006177

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)