Koncz Zsuzsa ARÉNA-koncert régi-új dalokkal

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe „Jelbeszéd 2.0”. Ezen eseménynek egyik kiváltója az, hogy ötven évvel ezelőtt, 1973-ban látott napvilágot Koncz-nagylemezének az ötödik darabja, a Jelbeszéd. Ennek különleges dalai, bár "kalandos sorsa" miatt (röviddel megjelenése után betiltották), mégis kiemelt helyet foglalnak el az egyébként is rendkívül sikeres életmű lemezei között.

Az 50. évforduló alkalmából most frissen felújított változatban jelent meg, kiegészítve bónusz dalokkal, melyek tovább gazdagítják azt. A másik indítóok pedig az, hogy a bónusz dalok között megtalálható a koncert nevét is kölcsönző új Bródy János szerzemény, a Jelbeszéd 2.0. A szándéka szerint ez a dal az egykori, legendás albumot, azaz múltunkat, összeköti jelenünkkel.

A koncert programját, mint mindig, most is kettős szempont jellemzi majd.
Megszólalnak a közelmúlt nagy sikerű albumai, a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai és olyan Koncz-klasszikusok, mint a Valahol egy lány, a Kárpáthyék lánya vagy az Ég és föld között. Lesznek versek, és természetesen hallhatunk dalokat az eredeti Jelbeszéd albumról is.

Jegyek: https://koncz-zsuzsa--jelbeszed-20.broadway.hu/2024-04-13-20-00

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)