Idén háromszor vehetünk részt kulináris körutazásban Siófokon!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is bemutatkozik a GasztroFok Siófokon! Sőt! Három alkalommal is várják a szolgáltatók az érdeklődőket! Tavaly ősszel indult útnak Siófokon a GasztroFok elnevezésű kulináris összefogás, mely a térség gazdag bor- és gasztronómiai kínálatát hivatott bemutatni. Az esemény keretein belül az érdeklődőknek lehetőségük van „körbekóstolni” a résztvevő vendéglátóhelyek erre az alkalomra összeállított menüsorát Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig, bevonva a helyi termelőket is.

Az áprilisi GasztroFok tavasz, a szeptemberi GasztroFok nyárutó és a novemberi GasztroFok ősz a különböző évszakok speciális kínálatát hivatott felvonultatni az érdeklődők számára, ezzel is erősítve azt, hogy „Siófok egész évben vár!”. A nyomtatott és online formában is elérhető GasztroFok térképről kiderül, hogy több, mint 20 szolgáltató és rendezvényhelyszín várja az ínyenc falatokra vágyókat.

A három hétvége alatt érdemes minél több helyszínre ellátogatni, megismerkedni a vendéglátóhelyek által kínált ízvilággal és élni az adott alkalom kedvezményes ajánlataival, amelyekkel szeretettel várnak mindenkit a gasztropartnerek.

A szervezők bíznak abban, hogy idén is hasonlóan népszerű lesz a program, mint tavaly, és minél több érdeklődő látogat el az egyes helyszínekre. Továbbá nem titkolt céljuk, hogy a hagyományt teremtő összefogással folyamatosan erősítsék a GasztroFok védjegy létjogosultságát.

Résztvevők és részletek hamarosan!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1695011111022939

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)