Hogyan válasszunk arctisztót?

Mindnyájunkkal előfordult már többször is, hogy elfeledkeztünk vagy csupán lusták voltunk arra, hogy este, fáradtan hazatérve megtisztítsuk az arcunkat a napi szennyeződéstől. Ha néha-néha elmarad, az még nem tragédia, de fontos, hogy beépítsük a napi rutinba. Létezik ma már megannyi arctisztító módszer , így ez nem tűnhet túl nagy dolognak, viszont minden hölgy tisztában van azzal, hogy a választás nem egyszerű.

Ügyelni kell rá, hogy a választott termék a bőrtípusunknak megfelelő legyen és ne tartalmazzon a feltétlenül szükségesnél több tartósítószert, vagy leginkább semennyit! Aduásznak számít a MediNatural C-vitamint tartalmazó tartalmazó arctisztító, ami nemcsak 100%-ig természetes alapanyagokat tartalmaz, de a gél állagának köszönhetően, nem fogjuk tapasztalni azt a húzódó bőr érzését, ami sok más arctisztító használata után gyakori jelenség.

A hatóanyagoknak köszönhetően, az alapos tisztításon túl, még a ráncok elleni harcban is hatásos segítség. Fontos tény az is, hogy ez az arctisztító nem állatokon lett tesztelve, illetve semmilyen állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Fő alkotóelemei a természetben is megtalálható gyógynövények legjobbjai közül kerültek ki, így gyengéden ápolja a bőrt. A tisztítás után pedig természetesen nem szabad elfeledkezni az ápolásról sem. A fent említett a brand produktuma a retinol krém is, ami ugyancsak segíti minimalizálni a bosszantó ráncok megjelenését és a bőr petyhüdtségét. Ha most azt gondolná, hogy még messze van az első ráncok megjelenésétől, akkor egyrészt szerencsés, másrészt pedig tudnia kell, hogy a megelőzést már 25 éves kor körül érdemes elkezdeni. Ilyenkor ugyanis a bőrünk természetes kollagén termelése elkezd csökkenni és beindul az öregedés folyamata, így igencsak indokolt lehet a retinol krém használata már ebben a korban is. Szerencsére a gyártók olyan produktumot raktak össze, aminek rendkívül rövid a felszívódási ideje és felvitel után nem hagy zsíros érzést. A retinol krém különleges nanotechnológiás módszerrel lett elkészítve. Ez nagyon egyszerűen elmagyarázva annyit jelent, hogy az A-vitamin hatóanyagokat egy olyan burokba csomagolták, ami hasonló az emberi bőrsejtekhez. Ennek eredményeképpen pedig a bőrünkbe sokkal gyorsabban és eredményesebb tud beépülni, megfelelően táplálva és hidratálva azt. A MediNatural retinol krém szérum formájában szintén elérhető, ami egy még könnyebb felviteli és felszívódási módot tesz lehetővé. A termék mellett szól még, hogy teljes mértékben magyar gyártmányról van szó.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)