Hauser koncert Budapesten - zenés álomvilág csellóval!

A szupersztár csellista Hauser a 2Cellos legutóbbi teltházas turnéjának lendületével felvértezve indítja útjára legújabb produkcióját (december 22. Budapest Sportaréna), melynek során a már védjegyévé vált látványvilágot ötvözi romantikus, kifejező és játékos hangzásával. A show részét képezik a social médián keresztül már ismertté vált és a rajongói által megszeretett produkciói.

Többek között a rendkívül népszerű "Beach Party" és az olyan zenei álomvilágok is, mint a több epizódból álló "Alone Together" sorozat.

HAUSER sikere messze túlmutat sok-sok millió YouTube, Facebook és Instagram követőjén, hűséges és nemzetközi rajongótábora folyamatosan növekszik. A közösségi platformokon több milliárdnyi streaming és videónézettség köthető a nevéhez, a horvát csellista egy ritka csoda: egy virtuóz, aki elemi erővel, mágnesként vonzza a közönséget, egyesítve a zenekedvelők generációit.

Mindezek mellett, a Rebel with a Cello turné során a 2022 őszén megjelenő új szóló albumáról, a "The Player"-ről is megszólaltat ritmusos, modern dance feldolgozásokat.

Jegyvásárlás: https://koncertpromo.jegy.hu/program/hauser-rebel-with-a-cello-132014

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)