A GRUND - vígszínházi fiúzenekar június 30-án először a Budapest Park színpadán!

A GRUND - vígszínházi fiúzenekar fennállásának ötödik évfordulóját méltóképpen ünnepli, és ebben a különleges alkalomban visszatér a kezdetekhez, ahol minden elkezdődött: a Park színpadára! A jubileumi koncertjük június 30-án kerül megrendezésre - ahol Dés László lesz a vendég -, így a rajongók számíthatnak egy felejthetetlen és zeneileg gazdag élményre.

A GRUND - vígszínházi fiúzenekar 2017-ben született meg, és azóta hűséges rajongótáborra tett szert. Tagjaik nemcsak zenészek, hanem a Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián által megalkotott ikonikus "Pál utcai fiúk" című zenés játék vígszínházi ősbemutatójának szereplői is. Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető Fesztbaum Béla együtt alkotják ezt az egyedülálló és tehetséges csapatot, akik most egy különleges évforduló alkalmából hozzák el nekünk legnagyobb slágereiket és kedvenc vígszínházi daljaikat.

A repertoárjukban olyan legendás vígszínházi slágerek is helyet kaptak, amelyek örök érvényűek. Presser-dalok, hazai és külföldi klasszikus rock dalok egyaránt megtalálhatók a repertoárjukban, így a koncertjük garantáltan minden korosztályt rabul ejt majd. Elvis Presleytől és az Illéstől Bryan Adamsen át egészen a The Rolling Stones-ig vagy éppen a Coldplay-ig terjedő skálán mozognak, így mindenki találhat kedvére való zenét.

Az este különlegessége az, hogy a GRUND ezúttal egy különleges vendéggel, magával Dés Lászlóval is kiegészülve lép színpadra. Ez a koncert valódi örömzene lesz, amelyben a vígszínházi színészek zenei tehetsége és színpadi jelenléte egyesül.

Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/a-grund-vigszinhazi-fiuzenekar-20240630

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)