A Green Market - több, mint piac

Az Hello Piac, a Nem Adom Fel Alapítvány és fogyatékkal élő munkatársaik több mint egy évtizede szervezik meg rendszeresen a Hello Piac Integrált Design Vásárt. A rendezvény sikere minden alkalommal bizonyítja, hogy mekkora élményt nyújt ez a különleges vásár az odalátogatóknak, azáltal, hogy egyszerre képviseli a közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom üzenetét. A Green Market rendezvénysorozat június 24-től október 7-ig látogatható, a belváros szívében.

Piacot sokat és sokfélét találni Budapesten, de ha valami igazán különlegesre vágyunk, érdemes lesz ellátogatni a Klauzál téri Vásárcsarnokba, ahol havonta egy-egy szombaton megrendezésre kerül a GREEN Market, Budapest LEGZÖLDEBB VÁSÁRA. A Green Market célja, hogy összehozza azokat, akik érdeklődnek és elkötelezettek a fenntartható jövőnk megteremtésért. Az eseményen olyan árusok és kiállítók lesznek jelen, akik a környezetvédelem, az újrahasznosítás, a zero waste és a fenntarthatóság terén dolgoznak és alkotnak. A kiállított termékek minőségi és kreatív megoldásokat kínálnak a mindennapi életünket érintő kihívásokra.

Itt mindent egy helyen találunk. Különleges, kiváló minőségű vintage ruhák között szemezgethetünk, bűnbe eshetünk egy szaftos burgerrel, de vegán finomságokból is csemegézhetünk, és ha kézműves ékszerekre vagy „csupán” csak szuper feelingre vágyunk, akkor is jó helyre érkezünk. Igazi élmény, nyüzsgéssel, ízek, illatok és színek kavalkádjával, ahol nézelődni, válogatni is lehet, sőt, ha kedvünk tartja, workshopokon, programokon is részt vehetünk.

A Zöld Vásár nem csupán egy vásárlói tér, hanem egy közösségi találkozóhely is, ahol az odalátogató megoszthatják tapasztalataikat, ötleteiket és inspirációikat másokkal, megismerhetnek új lehetőségeket a tudatosabb életmód kialakításához, és olyan ötleteket meríthetnek, amelyek segítenek hozzájárulni a bolygónk jövőjéhez.

A Klauzál tér a VII. kerületben, Erzsébetváros a körúton belüli részén fekszik, ez a környék főtere. A Klauzál téri gyönyörű Vásárcsarnok műemlék épület, amelyet nemrégiben felújítottak és így visszanyerte eredeti pompáját, úgy, hogy közben a modern kor igényeinek is tökéletesen megfelel. Egyedi üvegszerkezetének hála világos, impozáns és hangulatos környezetet biztosít a Green Market számára. A terület akadálymentes, ráadásul van lift és mozgólépcső is, és az emeletről teljes betekintést nyerhetünk a földszint életébe.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)