Farkasházi Réka karácsonyi dala

A napokban készült el az idén Fonogram-díjra jelölt színésznő vadonatúj karácsonyi dala. A dal zenéjét és szövegét Csiszár Ferenc írta, a stúdióban pedig Réka zenekarának állandó tagjai gondoskodtak arról, hogy csilingelően tökéletes új karácsonyi szerzemény szülessen.

Rékának ez az időszak amúgy sem telik eseménytelenül, hiszen vizsgaidőszakhoz közeledik a veszprémi egyetem drámapedagógusi szakán, közben pedig színdarabokkal és gyermekkoncertjeivel is járja az országot. És persze gondozza a májusban Gubás Gabival közösen indított Anyakanyar című weboldalt, amelyben napról napra friss szöveges és videó-blogbejegyzéssel adnak tippeket, tanácsokat, vagy éppen osztják meg gondjaikat és örömeiket az oldal egyre növekvő olvasótáborával. Ráadásul nemrég olvasták végig a számtalan mesét, amelyet az Anyakanyar által októberben meghirdetett meseíró felhívásra küldtek el anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák, és a legjobb 24 mese be is került az Anyakanyar adventi Mesetárába Gabi és Réka előadásában.

Mindezek mellett gőzerővel haladnak egy következő gyermekalbum munkálatai, amely, hasonlóan Farkasházi Réka előző két albumához, ezúttal is kortárs költő verseit szólaltatja majd meg. Finy Petra költő és írónő Egy marék buborék című, nemrég megjelent kötete adta a kiindulópontot, de a tervek között szerepel, hogy az írónő ezúttal külön Rékának is ír majd szövegeket, sőt, egyszerre készül majd könyv és lemez az alkotásokból.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)