Falusi Mariann zenés estje a Mom Kult-ban

Falusi Mariann, akinek hangja olyan, mint a kristálytiszta forrás a zúgó erdő mélyén. Színpadi jelenléte magával ragadó, mint a tűz lángja az éjszakában. Ő nemcsak énekesnő, hanem történetmesélő is, akinek minden dal egy-egy új fejezet a szívekben. Kellő magabiztossággal uralja a színpadot és minden hangjával életet lehel a dalokba. Falusi Mariann – egy csillag az égen, mely sosem fakul, csak ragyog és ragyog. Október 25-én egy különleges este részesei lehetünk.

Csak az énekesnő áll a reflektorfényben, ám a magány nem az egyedüllét, hanem az összetartozás hiánya. Csak én, ahogy ő mondja, mert e hang szavakból formálódik, és e lélek rezdüléseit hordozza.

A hangom szól, és talán eléri azokat, akikre gondolok, akik most messze, vagy talán már a múltban maradtak. De nem vagyok egyedül. Egy egész zenekar áll mögöttem, egy olyan közösség, amelynek minden tagja arra törekszik, hogy én legyek a legtöbb. - teszi hozzá Mariann.

Énekelni olykor magányos és sebezhető, de egyúttal közösségi és boldog pillanat is. Falusi Mariann e kettő között van, csupán egyetlen egy, de összefonódva mindenkivel, akik részei vagyunk e pillanatnak. Csak ő, de mégsem egyedül. Mire számíthatunk? Természetesen dalokra, sztorikra és a csodálatos hangra!

Jegyek www.eventim.hu/hu/jegyek/falusi-mariann-koncert-budapest-mom-kulturalis-...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)