DumaShow az MVM Dome-ban! 20 éves a Dumaszínház!

A mögöttük hagyott 19 és háromnegyed év során előadásaikat élőben millióan látták, YouTube-on pedig közel 70 millió megtekintésnél járnak, a TV-ben pedig számtalan néző követte a fellépéseiket. Ennek örömére, 2023. november 25-én az MVM Dome-ban egy különleges gálával ünnepelnek. Ezen az estén olyan műsort láthatunk, amilyet eddig még soha. Készülhetünk példa nélküli élményekre, sztárokkal, meglepetésekkel. Árnyékszínház, zenés betétek és meglepő showelemek is várhatók.

A Dumaszínház első előadását 2003. november 25-én a Godot kávéházban tartotta 70 fős közönség előtt, a legutóbbi évadban viszont már a 400.000-et közelíti nézőszámuk. Számos humorista kezdte karrierjét a Dumaszínházban, és jónéhány itt is folytatta.

Büszkék két fesztiválukra is: a DumaFüredre és a DumaSasvárra. Az összes nagy hazai aréna, az Audi Arénától a debreceni Főnixig, már hallgatta humorukat, és még az MVM-Dome-ba is ellátogatnak. Rengeteg TV műsor származik tőlük, köztük a Showder Klub az RTL-en, a Comedy Central bemutatja, és az idei ősztől a Viasat stand-up műsorai.

A műsorban fellépnek:
Aranyosi Péter, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Litkai Gergely, Dombóvári István, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Janklovics Péter, Mogács Dániel, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter, Ráskó Eszter, Ács Fruzsina, Musimbe Dávid Dennis, Lakatos László, Bellus István, Tóth Edu, Hajdú Balázs, Szobácsi Gergő, Szupkay Viktor, Szabó Balázs Máté, Elek Péter, Fülöp Viktor, Lovász László.

Jegyek: www.jegy.hu/program/20-eves-a-dumaszinhaz-rohogve-kibirtuk-151994/1035521

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)