A Dear Evan Hansen musical különleges zenéje

Benji Pasek és Justin Paul mindent megtett, hogy megalkossanak egy modern popzenét, amely az egyik legjobb, amit egy ideje hallottunk. Sajnos az eredeti Broadway előadás zenei anyagát tartalmazó korong nálunk nem jelenik meg, viszont a Magneoton kiadónak hála most írhatunk erről a csodáról. Néhányan hallottátok már a Waving Through A Window című dalt, amely úgy tűnik, hogy önálló életet élt a közösségi médián keresztül. Azonban a musical jóval többről szól.

Van némi érzelmi mélység az olyan dalokban, mint a Requiem, az Only Us, a Words Fail és a For Forever. A kritikusok által elismert korong „Deluxe” verziója négy, a színházi előadásból kihagyott dalt, a Disappear akusztikus változatát és a Waving Through A Window Katy Perry-feldolgozását tartalmazza. Azt mindenképp meg kell említenünk, hogy a 2018-as színházi előadás címszerepét a mostani egész estés mozifilmben is feltűnő Ben Platt alakította, igen sikeresen.

A Disappear akusztikus feldolgozását Trensch és Alex Boniello , a Broadway jelenlegi Connorja énekli ragyogó pezsgő energiával. Mivel már ilyen remek dalok vannak a tracklistán, úgy érezhetjük, hogy ez a musical erőteljes duettje nem mindig kapja meg a megérdemelt elismerést. Ebben a letisztult előadásban nem győzünk csodálkozni. És akkor ott van a Waving Through A Window Katy Perry feldolgozása, ami elfogadható, és valószínűleg kibővíti a musical közönségét. A 79 perces korong igazi különlegesség a maga nemében! A Pasek és Paul zeneszerző-páros (A legnagyobb showman musical vagy az Aladdin remake) mesterművet alkotott.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)