Csak a zene van! Charlie és Tátrai Band örömzenélés a Sportarénában!

Charlie és Tátrai Tibor együtt és külön-külön is maradandót alkottak a magyar popzenében: gondoljuk csak a Hajnali szél slágerre vagy Charlie Nézz az ég felédalára. 2021. november 6-án, este 8 órai kezdettel rögtön kettő szuperkoncertet kapunk, hiszen a Charlie Band és a Tátrai Band egymást követően lépnek színpadra egy különleges "Best Of" -al. Természetesen össznépi zenélés szintén várható. Az est hangulatát pedig még tovább fokozza majd az Ivan & The Parazol vendégszereplése.

Charlie Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc díjas énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú, népszerű előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakítják a Tátrai Bandet. Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc díjas gitáros és zeneszerző, zenekarait nincs hely felsorolni, a Tűzkeréken, a Syrius-szon és a HBB-n kívül ő is játszott az Olympiában és a Generálban is.

A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek hallhatóak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.

Szólókarrierje mindkét művésznek azóta szintén töretlen, és mindezek mellett a Tátrai Band, illetve a Charlie Band azóta is létezik.

A koncerten igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor a Sportarénában: először történik meg, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, közösen lép fel ! Ráadásul a két supergroupban mind nívós zenészek játszanak. Egy biztos, ezen az estén egy nagyon jó kis zenélésre számíthatunk, vendégként pedig az Ivan & The Parazol csatlakozik az illusztris társasághoz. Vétek lenne kihagyni!

Jegyek: www.eventim.hu/hu/jegyek/charlie-band-tatrai-budapest-papp-laszlo-sporta...

Még nincs értékelve