Cotton Club Singers ABBA-JAZZ SHOW

A népszerű Cotton Club Singers az idei nyáron (július 13-án, esőnap: július 14.) 15 év szünet után felújítja, kiegészítve 11 fős zenekarral a legsikeresebb koncertshow-ját, az Abba Jazz-t. Egy igazán remek estén vehetünk részt, ahol csaknem 25 ABBA-sláger szólal meg teljesen egyedi hangszerelésben és csak egyetlen estén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A Fehér Gábor és László Boldizsár által kitalált formáció 15 évvel ezelőtt még Zsédenyi Adrienn nélkül vitte színre a különleges műsort, viszont most vele kiegészülve – Kozma Orsi és Szűcs Gabi mellett – áll össze újra a show. A koncertet az együttes korábbi, ám ma is méltán elismert 11 fős zenekara kíséri majd. A show ledfalra kialakított fantasztikus látványvilágát az megújult ABBA együttes zenéjének (pl.: Dancing Queen, Mamma Mia, Fernando, SOS, Thank You For The Music) és a mai kor sokszínűségének izgalmas elegye adja majd.

A koncert ötlete nem is jöhetett jobbkor, hiszen a svéd együttes is újra összeállt és turnéznak világszerte a „Voyage” elnevezésű showjukkal. Elmondhatjuk, hogy az idei nyár egyik legjobban várt produkciója lesz az ABBA Jazz Show.

Jegyinfó:
https://margitszigetiszinhaz.jegy.hu/program/cotton-club-singers-abba-ja...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)