Bonnie Tyler (születésnapi) koncert 2023-ban Bécsben

A női Rod Stewartnak is hívott Bonnie Tyler 2022-ben végig turnézza Braziliát és Európa skandináv részét, majd 2023-ban Németországban folytatja a születésnapi búcsúkoncertjét és október 14-én Ausztriában, azaz Bécsben (Stadthalle „F” csarnok) lép fel a magyar rajongók legnagyobb örömére. Tyler idén tölti be a 70-et, de ez semmit sem ront renoméján.

Bonnie Tyler, eredeti nevén Gaynor Hopkins, Skewenben (Wales, Egyesült Királyság), egy Swansea melletti kis faluban született. Úgy nőtt fel, hogy Wales egyik legismertebb előadójává vált, és a világ minden táján aratott sikereket a listákon. Jellegzetes rekedtes hangjáról és slágereinek hosszú listájáról ismert, köztük a Total Eclipse of the Heart, It's a Heartache, Holding Out for a Hero, Lost in France, More Than a Lover, Bitterblue és If I Sing You a Love. 50 (!) éves pályafutása során Bonnie a világ különböző országaiban lépett fel közönség előtt, és legutóbbi Rocks and Honey, valamint a Between The Earth and the Stars című albumaiért a kritikusok elismerését is kivívta. A 2023-as európai koncertjén az említett slágerek is helyet kapnak, miközben új albumáról, a The Best Is Yet to Come (2021-ben jelent meg) szintén hallhatunk dalokat. Az énekesnő kiválóan vegyíti a 80-as évek pop rock stílusát a mai modern rock hangzással.

A 70 éves rockzenész igazi profi, ezt bizonyítja többek között a legjobb popénekesnek és a legjobb rockzenésznek járó „Grammy”-jelölés, az „RSH Gold Award”, az „Echo” vagy a „Goldene Europa” a legsikeresebb előadóként. Pályafutása óta elválaszthatatlan a színpadtól (szinte mindig élőben énekel, és ebből nem enged), ezért érdemes még egyszer élőben látni a rockénekesnőt, és élvezni a Best-of koncertet, kiegészítve az új dalokkal.

Nekünk, magyaroknak meg Ausztria és főleg Bécs lesz a legközelebb, hogy részesei lehessünk a Bonnie Tyler Live shownak!

Jegyinfó: www.oeticket.com/noapp/event/bonnie-tyler-live-wiener-stadthalle-halle-f...

Fotó: Tina Korhonen

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)