Bonnie Tyler koncert ismét Magyarországon

A Mézesvölgyi Nyár igazi sztárvendége Bonnie Tyler lesz, július 29-én. A rekedtes hangjáról ismert énekesnő karrierje a ’70-es évek közepén indult, az „It’s a Heartache” című dalával, ám a végső áttörést a ’80-as években érte el, amikor dalaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. A „Total Eclipse of the Heart”, a „Holding Out for a Hero” vagy az „If You Were A Woman (And I Was A Man)” című slágerei jelenleg is a rádiók állandó játszási listáin találhatók.

Bonnie Tyler, eredeti nevén Gaynor Hopkins, Skewenben (Wales, Egyesült Királyság), egy Swansea melletti kis faluban született. Úgy nőtt fel, hogy Wales egyik legismertebb előadójává vált, és a világ minden táján aratott sikereket a listákon. Jellegzetes rekedtes hangjáról és slágereinek hosszú listájáról ismert, köztük a Total Eclipse of the Heart, It's a Heartache, Holding Out for a Hero, Lost in France, More Than a Lover, Bitterblue és If I Sing You a Love. 50 (!) éves pályafutása során Bonnie a világ különböző országaiban lépett fel közönség előtt, és legutóbbi Rocks and Honey, valamint a Between The Earth and the Stars című albumaiért a kritikusok elismerését is kivívta. A 2023-as európai koncertjén az említett slágerek is helyet kapnak, miközben új albumáról, a The Best Is Yet to Come (2021-ben jelent meg) szintén hallhatunk dalokat. Az énekesnő kiválóan vegyíti a 80-as évek pop rock stílusát a mai modern rock hangzással.

A 70 éves rockzenész igazi profi, ezt bizonyítja többek között a legjobb popénekesnek és a legjobb rockzenésznek járó „Grammy”-jelölés, az „RSH Gold Award”, az „Echo” vagy a „Goldene Europa” a legsikeresebb előadóként. Pályafutása óta elválaszthatatlan a színpadtól (szinte mindig élőben énekel, és ebből nem enged), ezért érdemes még egyszer élőben látni a rockénekesnőt, és élvezni a Best-of koncertet, kiegészítve az új dalokkal.

Jegyek https://bonnie-tyler-koncert-0001.broadway.hu/2023-07-29-20-00

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)