Szerelmi történet a valóságshow kulisszái mögött

Írta: 
Alison Cochrun

A Sármháború egy szellemes és szívmelegítő romantikus komédia, amely emlékeztet a Red, White & Royal Blue c. regényre. Ebben a modern mesében egy techzseni, aki egy valóságos randevú show-ban vesz részt, felrúgja a forgatókönyvírás szablyait, amikor közelebb kerül a show munkástársához. Kedves olvasó, készen állsz arra, hogy elmerülj egy olyan történetben, ahol a forgatókönyvet újraírják és létezik boldog befejezés?

Dev Deshpande mindig hitt a mesékben, így nem meglepő, hogy karrierjét a „Örökkön örökké” néven futó valóságos párkereső show-ban töltötte, írva a tökéletes szerelmi történeteket másoknak, miközben a saját szerelemi élete kudarcra ítéltetett. Megszokott világa azonban a feje tetejére áll, amikor a show sztárjaként Charlie Winshaw-t, a kegyvesztett tech zsenit választják.

Charlie messze nem az a romantikus herceg, akire a show számított. A képernyők előtt merev és ideges, a kamerák mögött pedig érzelemmentes és zárkózott. Ahogy azonban Dev próbálja közelebb hozni Charlie-t a versenyzőkhöz egy globális turné során, a két férfi kezd egymásnak megnyílni, és Charlie rájön, hogy Devvel sokkal erősebb a kémia, mint bármelyik női szereplővel.

Ez a könyv sokkolhatja az olvasót a benne felvetett komoly témák miatt: az elutasítástól, az önbizalom hiányán át, az önazonosságon, mentális problémákon, szexuális identitáson, az erkölcsön keresztül, egészen az elfogadásig és maga a szerelem sem egyszerű, azonban az elsőkönyves quuer-szerző ügyesen mozgatja a szálakat.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)