A pimasz, de szerethető tacskó

A könyv szívmelengető és felemelő mese, amely a közösségimédia-specialista Isla Thompson életébe kalauzol el, mivel az események szerencsétlen fordulatát követően karrierje tönkremegy, és véletlenül egy kutyagondozói állást kénytelen elvállalni. Így találkozik az elkényeztetett, pörgős, négylábú Camillával (aki egy tacskó), és gazdájával a zárkózott, szexi Theo Garrisonnal.

A közösségi médiában való élő bejelentkezés elég volt ahhoz, hogy Isla keményen megkeresett munkáját teljesen tönkre tegye, és most nemcsak munkanélküli, hanem teljesen feketelistára került a közösségi médiaiparban. Isláról a húga gondoskodik, ezért nem engedheti meg azt a luxust, hogy otthon legyen, és abban reménykedjen, hogy ez a probléma hamar megoldódik. Számlákat kell fizetnie, és mivel a megtakarítása már fogy, gyorsan állásra van szüksége! Csak arra nem számított, hogy kutyafelügyelő lesz. Új főnöke pedig nagyon jóképű. Már csak annyit kell tennie, hogy megnyerje Camillát, a különc tacskót, és ne fantáziáljon mindig a visszafogott Theo Garrisonról.

A négylábú, pimasz szőrgombóc Camilla óriási kulcsszerepet játszik ebben a könyvben, annyira, hogy nyugodtan mondhatjuk, hogy ő a főszereplő. Az olvasónak tetszeni fog, hogy ennyi jellem, szemtelen hozzáállás és élet van benne, és bizony a kutyák is nagy társasági életben vesznek részt.

Az írás humoros és kedves. A karakterek tétovázók, bájosak és támogatóak. A cselekmény pedig a barátság, a család, az élet, az önvizsgálat, a titkok, a kommunikáció, a kompromisszumok, a kockázatvállalás és a szerelem megtalálása elragadóan vonzó összessége.

A tacskó Pradát visel imádnivaló, szenvedélyes, és magával ragadó regény Londonból, amelynek szereplői szerethetőek és akik kedvelik a tacskókat, már csak emiatt is el fogják olvasni.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)