Klasszikus regény új kiadásban!

2021-ben a könyvkereskedő Gárdonyi Géza klasszikus művét, az Ida regényét rendezte díszkötetbe, a kötet megjelenésével egy időben pedig egy különleges naplót is megjelentetnek, amibe az olvasók saját történetüket írhatják meg. A Libri legújabb nyári díszkiadása egy klasszikus romantikus történet, ami a bezártságról és szabadulásról, félelemről és bátorságról, a szabadulást követő útkeresésről és a szerelemről szól. Talán az idei nyár – a sok bezártsággal töltött hónap után – nekünk is elhozza a felszabadulást.

Hosszú kihagyás után újra találkozhatunk barátainkkal, rég nem látott családtagjainkkal, és visszakapjuk a közös szórakozás és művelődés örömét is. Ida történetének olvasása közben eszünkbe juthat, hogy vajon milyen lenne egy olyan regény, ami a mi életünkről szól. Hiszen a regényben gyakran ismerünk rá olyan pillanatokra, amiket valamilyen módon magunk is átéltünk.

A könyvkereskedő a mű kapcsán arra hívja fel a figyelmet, hogy mindannyiunk élete különleges és egyedi. Ezért arra buzdítják az olvasókat, hogy írják meg akár a saját életük regényét, akár egy kitalált történetet.

A regény egy izgalmas, valódi nyári olvasmány, ami tele van szerelemmel, humorral, váratlan fordulatokkal, édes-bús életérzéssel. Érdemes tehát elolvasni, inspirációként tekinteni rá, és a könyv elolvasása után megírni saját történetünket is.
Hiszen mindannyiunk élete egy regénybe illő kaland.

Értékelés: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)