Egy mágikus és kalandos szerelmi történet

Amikor a Red White Royal Blue „találkozik” a Downton Abbey világágával az Edward-kori Anglia tele van mágiával, szerződésekkel és összeesküvésekkel. Aki elmúlt 18 éves, kedveli a különleges történeteket és a mágia világát, az nem fog csalódni a szerző első regényében, amely a megszokottól eltérően a "köszönetnyilvánítással" kezdődik.

Robin Blyth élete túl sok problémával van tele. Amikor egy adminisztratív hiba miatt őt nevezik ki a rejtett mágikus társadalom állami kapcsolattartójának, felfedezi azt, ami mindig is a látható valóság alatt működött. Most Robin-nak szembe kell néznie a mágia szépségével és veszélyével, egy kínzóan halálos átokkal és a jövőről szóló aggasztó látomásokkal - nem is beszélve Edwin Courcey-ról, hideg és szúrós ellenoldaláról a mágikus bürokráciában, aki nyilvánvalóan azt kívánja, bárcsak Robin máshol lenne.

Robin elődje eltűnt, és annak rejtélye, hogy mi történt vele, nyugtalanító igazságokat tár fel a legidősebb történetekről, melyeket az ő földjükről meséltek nekik. Váratlan veszélyekkel szembesülve Robin és Edwin egy olyan tervet fedeznek fel, ami minden brit szigeteki mágust fenyeget, és egy titkot, amiért már többen meghaltak. A közös munka ugyan nehézkesen indul, ugyanakkor a szerelem sem kerüli el őket.

Kaland, ármánykodás és meglepő családi konfliktusok váltják egymást ebben a varázslatos kötetben.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)