Egy egész könyvtár a zsebben - ez a Bookmate

Miért kedvelik az olvasók az e-könyveket? Azért, mert könnyen hozzáférhetők, könnyen szállíthatók, környezetbarát megoldást nyújtanak és nem foglalnak sok helyet a könyvespolcon. Magyarországon már elérhető a Bookmate, ami az egyik legnagyobb e-könyv és hangoskönyv szolgáltató katalógusával rendelkezik a világon. A felhasználók havi fix előfizetésért korlátlanul válogathatnak a több millió cím között.

A Bookmate folyamatosan bővülő katalógusa katalógusa több mint 15 millió e-könyvet és hangoskönyvet tartalmaz. A világ legnépszerűbb könyvkiadóinak nemzetközi irodalmi választékát kínálja a magyar könyvkiadók népszerű kiadványaival együtt, beleértve több mint 5000 magyar nyelvű kötetet és több mint 500 magyarul megszólaló hangoskönyvet. Az alkalmazás azt nyújtja az olvasóknak, amit a Spotify a zenehallgatóknak vagy a Netflix a film- és sorozatnézőknek: havi fix előfizetési díjért korlátlan hozzáférést a rendszerben elérhető magyar és további 15 nyelven választható tartalmakhoz.

Az e-könyvek és hangoskönyvek egy mobil alkalmazás segítségével könnyedén elérhetőek, bármikor és bárhol, akár a weben is. Ezek a digitális formátumok kiváló alternatívát nyújtanak a hagyományos, nyomtatott könyvekhez képest. Nemcsak környezetbarát megoldást jelentenek, de rendkívül praktikusak is. Egyetlen eszközön tárolható több könyv is, így egy egész könyvtár mindössze egy mobiltelefon vagy táblagép távolságára lehet.

A Bookmate szolgáltatás előfizetői korlátlanul böngészhetnek és hallgathatnak e-könyveket és hangoskönyveket, akár internetkapcsolat nélkül is. Az alkalmazás elérhető iOS és Android platformokon, valamint webes böngészőn keresztül is, így a felhasználó bármely eszközről könnyedén folytathatja az olvasást vagy hallgatást. A szinkronizáció lehetővé teszi, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta, legyen szó telefonról, táblagépről vagy webes felületről. A felhasználó teljes mértékben testreszabhatja az olvasási élményt, például kiválaszthatja a betűtípust, állíthatja a fényerőt, vagy akár a hangoskönyvek lejátszási sebességét is szabályozhatja az igényei szerint.

Bővebb infó: https://hu.bookmate.com/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)