Digitális sikertörténetek – avagy sikeres magyar vállalkozások a semmiből

Egy különleges üzleti kiadvány – amely önmagában is érdekes olvasnivaló - jelent meg Digitális sikertörténetek címmel. A könyvben bepillantást nyerhetünk az ismert online vállalkozások sikerébe, illetve képet kapunk a hazai internetes piac helyzetéről is.

A Használtautó.hu, a NetPincér.hu, a Vatera.hu, az Ingatlan.com, a stock.XCHNG / STOCKXPERT / Stockfresh, a Habostorta, az IND, a Portfolio.hu és a Profession.hu szerepel Dunder Krisztián első könyvében, melyben az alapítás körülményeitől a jelenen át a jövőképig részletesen elmesélik az interjúalanyok, hogyan építették fel nemzetközi mércével is jelentősnek számító vállalkozásaikat.

Különleges történetekről beszélhetünk, ugyanis a magyar piac eredményeiről meglepően kevés esettanulmány lát napvilágot, e könyvben azonban az interjúalanyok nem csak a sikereikről, hanem az átélt problémákról, fordulópontokról és nehézségekről is őszintén beszélnek. Akit érdekel az internet és az informatika világa, minden bizonnyal örömmel forgatja majd, de várhatóan számos cégvezető is haszonnal olvasgatja majd.

Napjaink folyamatosan fejlődő szupersztrádája még tartogat pár meglepetést a jövőre nézve és ezt bizony a honi vállalkozásoknak is követniük el. Aki lemarad, az kimarad! Dunder Krisztián csak tudja, hiszen 1996 óta foglalkozik a témával és elképzelhető, hogy mostani könyvének lesz folytatása a téma változik, cégek pedig lesznek később is.

Bővebb infó a http://dunder.hu/digitalis-sikertortenetek/ címen.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)