Családi szórakozás egy nagyszerű kvízkönyv segítségével

A Géniusz 448-oldalas kvízkönyv 4000 lebilincselő kérdése és a hozzájuk tartozó válaszok segítségével bárki átélheti otthonában a játék izgalmait, próbára teheti saját tudását, vagy rokonokkal, barátokkal rendezhet kvízpárbajt, miközben rengeteg új információval, ismerettel gazdagodik és tovább-bővítheti általános műveltségét. Az ATV egyik legnépszerűbb műsora lett az a show, ahol a résztvevők Gundel Takács Gábor kérdéseire adnak választ.

A Géniusz című műsort a hazai szakértők hozták létre, ami újra élesztette a hitet abban, hogy a tudás és annak állandó fejlesztése még a mai világban is értéket képvisel és sikerre vezethet.

A könyv első részében 2700 db kérdés-megoldás található a tévéműsorból jól ismert témakörök-szerinti bontásban, míg a kiadvány második része 1300 db vegyes témájú feladványt tartalmaz. Érdemes elolvasni a használati útmutatót, hogy még izgalmasabb legyen a játék!

A Géniusz kvízkönyv 4000 izgalmas kérdésével és a megfejtéseivel lehetőséget ad mindenkinek, hogy otthonában is átélje a játék élményét. Kihívhatja magát, vagy kvízversenyt rendezhet a családjával és barátaival, miközben rengeteg új tudással bővítheti ismereteit, bárhol és bármikor.

Mindenki készen áll? Kezdődjön a játék!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)